• Black High Gloss Counters With Grey Tiles Fitted By Ream

Kitchen – Hemstead, Kent

The clients wanted a contemporary kitchen and utility room whilst maximising storage and creating a show-stopping look. To create a design which allowed the couple to cook and spend time together, as well as being a sociable area whilst entertaining.

The client found that their existing kitchen had limited storage and always felt cluttered due to the lack of space. Their existing breakfast bar was impractical and was never used to sit at, as it faced the wall and any stools placed there would be directly in the thoroughfare to the dining area.

A hole in the wall of the house letting in cold air, plumbing that caused leaks and questionable electrics which constantly tripped out- the previous owners had been DIY enthusiasts and their poor quality work had caused our clients a great deal of frustration since moving in. After being recommended by a friend, they visited the Ream Gillingham showroom keen to have a new kitchen ‘installed properly’!

Request A Callback

Simply fill in the form below and one of the Ream Team will call you back to answer any questions you may have.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.